fredag, september 15, 2006

Jomrfudom mistet

Så var det bare å bekrefte misstanken, Kapteinen og Lille Sneil er med, eh..sneil? Uansett, hvem som er han og hvem som er hun av disse to skapningene i skjell er ikke godt å si, men sammen har de laget en slimete pose med klomper som henger under en av plantene i akvariumet. Hvor lang tid "klekkingen" tar, og om Tidemann (sugemallen i akvariumet) spiser de opp før de ser dagens lys, er jo ikke godt å si, men vi venter i spenning!De små hvite greiene er ettersigende fruktene av en langsom og slimete forplantningsprosess mellom en gul og en stripete en..

torsdag, september 14, 2006

Kristenmanns blod

En kompis, skal ikke nevne navn, fikk en sneile til akvariumet sitt. Han, som den gode krisne mann, burde hatt så pass respekt for livet at han tok godt vare på den, men nei.. Så etter at han stuet den bort og sneilen begynnte å sture bort planla min medsammensvorne og undertegnede en kidnapping (egentlig med eiers tillatelse, men det ble en kidnapping, følg med). Min kompanjong har alerede et akvarium, med fisk, sneile og plante som både lever og trives, så naturlig nok ville hun ta den inn i varmen, eller vannet om du vil. Etter gjentatt forsøk på å nå eier av sture-sneilen gikk undertegnede inn (i den allerede åpne leiligheten, dør var åpen, lyset på og ingen svarte på rop eller oppringning) og befridde sneilen. Hva som skjer nå tar aksjon befri-sneilen intet ansvar for. Bildet taler for seg, eller...?Kapteinen underst, Lille Sneile øverst

onsdag, september 13, 2006

Musikalsk tilfretstillelse

Helldorado, et av Norges desidert beste band og sørgelig nok, et av Norges mindre kjente band (vel kjent e de jo, men nyter de nok anerkjennelse?) spillte på Kaos her en regnfull aften. På plakaten reklamerte de for supportbandet Desert Highway. Men hallo! Desert Highway e jo vært billettprisen helt alene! Så æ foreslår at man neste gang de skal spille sammen (det har skjed før, å sikkert igjen) kalle man det for en dobbel konser! Desert Highway e nok det beste Tromsø Rock City har fostra opp på denne siden av istia!

De yngste først og eldste sist..