lørdag, november 25, 2006

Julemjød

Livet er en fest, jula er rett rundt hjørnet og ka ville vel være mer naturlig da enn å smake på juleøl på fest? Medbragt i veska lå tre kandidater: A)Mack sin X-masparty, som man jo kan diskutere rund om egentlig e juleøl, men det va det butikken hadde så da e den kvalifisert, B) Hansa sin juleøl og C) Tuborg sin juleøl.

Førr å sette stemninga vises det her et bilde av Ingvild og undertegnede i festlig lag!Øllet ble vurdert etter følgende kriterier

1) Smak
2) Embalasje
3) Sammle tinntrykk og mengden julesteming som ble skaptA)X-masparty
1- Mmmmm Mack
2- Hipp å kul snær
3- Smakte som Mack, ser ut som Mack, dritfet box, lite julesteming, men høy party faktor.B) Hansa juleøl
1- Hm.. å ja, det va øl dette ja..?
2- Rød som Rudolfs nese, fin å tradisjonell
3- Smakløs, men kald å våt, pluss i margen for julefin boxC) Tuborg juleøl
1- ÆSJ!
2- Ser like billig ut som den smaker
3- Fysjom, gå hjem å skam seg, like mye julefølelse som slaps å blomkålsuppe

Uten tvil er det den hemmelige jokeren som går av med seieren i (jule)øltesten, Therese, prima vare vinner alltid!

onsdag, november 22, 2006

Eksamens rulett


Ha ha.. her spille vi på utrykekt russiskrulett, eksamens ruletten går rett å slett ut på at alt anna blir så jævli fristanes når man skal skrive, ja førr eksempel hjemmeeksamen i kommunikativ planlegging! Sånn bortsett fra de vante fristelsan har æ i det siste utvikla en syk trang til å se film, hjemme eller på kino. Men æ e jo så flink (he he he) at æ motstår fristelsen (ikke at oppgaveskrivinga går no bedre av den grunn).
Noen burde da ta mæ med å se James Bond, d syns æ. På den måten e det jo på en måte ikke mi skyld at æ går på kino, uhøfflig å takke nei osv. Å så e det alltid hyggelig å gå på kino med folk.. Ja en deit om du vil! Æ e åpen for forslag, æ sei bare!

(spiking åff russisk rulett.. noen som vet ka en samisk rulett e?)

Husmortendensa del 8


Tidliger i uka kom æ på at æ virkelig ønske mæ ei værdagbok. Ei sånn lita bok med fine bilda av natur, med litt plass til å skrive å en fast mal førr innføpring av dagens vær. Men værdagbøker e tydeligvis ikke sånn som æ huske de va (mormor kjøpte alltid til sin bror å de va så fiiiine), gult telefonkatalog papir å shittie illustrasjona. Så når Ragnhild å mei va på Ark i dag (førr å kjøpe innbydelsa til HUUI julebordet.. hi hi) introduserte ho mæ førr noe nytt, en 5 års kalender! Helt genialt! På sia førr 2.mars førr eksempel skal man da skrive litt hver 2.mars i 5 år, så i 2008 ser du ka du gjorde samme dag i 2007! Så, husmora i mæ ser jo helt klart nytten førr en sånn en. Finnes i 2 varianta, en sort å grå å en i rosa å orange.. Vist noen (Julenissen?) skulle finne på å legge en sånn under juletreet i år ;)