tirsdag, november 14, 2006

HO HOW HO

Dette e ei meget optimistisk handling, men æ legg herved ut ønskelista mi på nett. I fjor sendte æ et juleønske til julenissen.no eller no sånn, men enten e nissen blitt døvstum eller så e han dø. Førr noe oppfylling av ønsker/mirakler el. lignende kom aldri. Så eg freistar mi lykkje her på webben.

JULEØNSKER 2006

- (jeg vil ha)EN BLÅ BALLONG hahaha
- LÆSTA
- TROND VIGGO PÅ DVD
- NY MOBIL (dett ønske rettes direkte til min imaginære griserike kjæreste)
- RØDE KOPPTUE
- MAGIC ERASERS sånn svampa som fjerne all smuss å dritt over alt
- NOEN NYE FINE PENNE kanskje ei sort deilig tusjpenn til å tegne med?
- EI SNASEN NOTATBOK MED BLANKE ARK
- VENNE DEITS en dag med dæ (ønsket går inn i kategorien De Nære Ting og ligg på 1.plass)

mandag, november 13, 2006

Termospenis



I affekt kan man jo gjøre så mye rart. De fleste av oss har vel på ett eller anna tidspunkt sagt eller gjort noe som ikke va så lurt. Men å klippe penisen til din utroe mann av med ei saks e vel litt i drøyeste laget, skulle man tru. Tydeligvis ikke i Thailand, Dagbladet kan melde:

Thailand er i særklasse når det gjelder antall penisamputeringer, men landet er også i særklasse når det gjelder å få sydd dem på igjen.

Så ka slags råd har så legan da til disse overkåte råtassan som friste sjebnen med ekstremsex, eller utroskap som vi kalle det her i norden?:

Hold deg i nærheten av et sykehus og ha alltid med en termos.

Termos tenke du? Jo, kvinner som allerede har fått sæ til å klippe den av å e truende til å ødelegge den slik at den ikke kan, skal vi si, remonteres.

Æ vil driste mæ til å komme med noen tilleggstips:
1) Ikke vær utro
2) Må du på død å liv være utro, ikke bli oppdaga
3) Har du vært utro å mistenke at du har blitt oppdaga, putt en termos under senga,fjern alle skarpe gjenstanda før dok kryp til sengs å slipp ikke under noen omstendigheter din kones tenner i nærheten av "området". (ingen som har hørt om dama som beit den av? Trur ho va fra Thailand ho å...)