tirsdag, november 14, 2006

HO HOW HO

Dette e ei meget optimistisk handling, men æ legg herved ut ønskelista mi på nett. I fjor sendte æ et juleønske til julenissen.no eller no sånn, men enten e nissen blitt døvstum eller så e han dø. Førr noe oppfylling av ønsker/mirakler el. lignende kom aldri. Så eg freistar mi lykkje her på webben.

JULEØNSKER 2006

- (jeg vil ha)EN BLÅ BALLONG hahaha
- LÆSTA
- TROND VIGGO PÅ DVD
- NY MOBIL (dett ønske rettes direkte til min imaginære griserike kjæreste)
- RØDE KOPPTUE
- MAGIC ERASERS sånn svampa som fjerne all smuss å dritt over alt
- NOEN NYE FINE PENNE kanskje ei sort deilig tusjpenn til å tegne med?
- EI SNASEN NOTATBOK MED BLANKE ARK
- VENNE DEITS en dag med dæ (ønsket går inn i kategorien De Nære Ting og ligg på 1.plass)

mandag, november 13, 2006

TermospenisI affekt kan man jo gjøre så mye rart. De fleste av oss har vel på ett eller anna tidspunkt sagt eller gjort noe som ikke va så lurt. Men å klippe penisen til din utroe mann av med ei saks e vel litt i drøyeste laget, skulle man tru. Tydeligvis ikke i Thailand, Dagbladet kan melde:

Thailand er i særklasse når det gjelder antall penisamputeringer, men landet er også i særklasse når det gjelder å få sydd dem på igjen.

Så ka slags råd har så legan da til disse overkåte råtassan som friste sjebnen med ekstremsex, eller utroskap som vi kalle det her i norden?:

Hold deg i nærheten av et sykehus og ha alltid med en termos.

Termos tenke du? Jo, kvinner som allerede har fått sæ til å klippe den av å e truende til å ødelegge den slik at den ikke kan, skal vi si, remonteres.

Æ vil driste mæ til å komme med noen tilleggstips:
1) Ikke vær utro
2) Må du på død å liv være utro, ikke bli oppdaga
3) Har du vært utro å mistenke at du har blitt oppdaga, putt en termos under senga,fjern alle skarpe gjenstanda før dok kryp til sengs å slipp ikke under noen omstendigheter din kones tenner i nærheten av "området". (ingen som har hørt om dama som beit den av? Trur ho va fra Thailand ho å...)